Rensa i trädgården

Tjenare bloggen! Jag har beställt trädfällning hem till mig i Sollentuna så att jag äntligen kan sätta upp ett fint växthus och även få lite finare utsikt. Ibland känns det som att jag bor mitt i skogen bara för att det är så mycket träd och buskar som skymmer sikten. I vissa fall kan det absolut vara till fördel med en begränsad insyn, men i slutändan så är det ganska tråkigt att inte kunna se vad som händer. Sitter jag ute på min altan så ser jag aldrig någon om det inte är kommer in någon på trädgården vill säga, annars ser jag ingenting förutom massa träd och skog. Nu när det dessutom är sommar så är insynen än mer begränsad, med tanke på att allting har blommat ut. Jag har heller inte så stor trädgård, eller den är åtminstone inte det nu. Efter lite trädfällning så kan trädgården dock bli betydligt större. Som jag sa i början av inlägget så vill jag ha ett växthus och i dagsläget är det omöjligt, nu hade jag behövt ställa det precis framför altanen och det förstår nog de flesta av er att det inte är särskilt kul att behöva sitta och stirra in i ett växthus. Då tar jag mycket hellre trädfällning så att jag kan placera mitt växthus någon annanstans istället. Så länge jag har bott här så har det alltid varit massa träd i vägen, men i början så brydde jag mig inte särskilt mycket utan det var ganska skönt. Speciellt med tanke på att jag bodde i Sollentuna centrum och där var det ingen begränsad insyn för fem öre. Nu har jag däremot tröttnat på det en hel del och det ska bli spännande att se hur resultatet av trädfällning kommer bli, men jag tror helt klart på en succé.